Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Examen Winni

Av Marru - 26 november 2008 20:39

Så har jag idag också klarat av den sista lektion hos Winni. Det har varit jättekul och jag har haft en jättebra handledare som bor i Norge. Dom flesta lektionerna är översatta till antingen svenska, norska eller danska. Så det är inga problem ifall nån av er skulle vara intresserad. Men det är ingen grupp för en person som aldrig har gjort nåt med psp. Såna personer rekommenderar jag söka till Målarskolan.


Så om ni är nyfikna på grafik så behöver ni ett paint shop program. Har man tur så kan man få tag i ett sånt program billigt på tradera. Var in och tittade nu och såg att det fanns en PSP X1 från Corel på Tradera. Utgångspriset låg på 395, den har blivit upplagd den 16 november och ingen bjudit på den än. Så är ni intresserade så passa på.


Sen måste man ju lära sig hur detta program fungerar. Då är det bra och söka till Målarskolan . Det finns kanonbra handledare i den gruppen, och man får lära sig allt från grunden. Sen om man vill kan man fortsätta i en grupp som heter LBD extra, där får man lära sig mer. Sen när man har gjort klart det så får man komma till Målarboden om man vill. Det är en grupp där vi får olika teman varje vecka, och man gör det man vill och orkar. Alla hjälper alla där, så där kan man fråga om det är nåt man inte förstår.


Sen kan man söka sig till andra grupper för att lära sig mer, som Winni tex som har underbara uppgifter.


Men nu till min examensuppgift.  Den var lika rolig som alla andra deras lektioner.




Här är mitt diplom som jag fick efter den sista lektionen. Jag har fått likadana diplomer efter lektion 25, 50, 75 och 100.




 
 
Jill

Jill

27 november 2008 05:16

Nej jag har kontaktat Surah RK här i Virsbo ligger det nog sanning i detta rykte:)

http://hundarnaojill.dinstudio.se

 
Sarah

Sarah

27 november 2008 11:44

Haha! Ja finnar & ryssar kommer alltid ha ett speciellt "band" precis som svenskar och finnar! HAT respektive hatkärlek. Så är det bara. Synd att flera folkslag inte KAN gå vidare... Sjukt.

Hoppas du har de bra i snön, hihi. Kram!

http://www.thiindra.blogg.se

 
Anki Enbom

Anki Enbom

27 november 2008 12:27

Wow, och grattis till att du klarade kurserna.
Ja, det är svårt att välja bara en sak man skulle få plocka med sig.
Kramen

http://www.ankiskatter.blogg.se

 
Helan

Helan

27 november 2008 15:12

Heeij.. wow,så duktig du blivit, tyvärr finns inte tiden för mej å sitta å knåpa så, fast jag mest av allt hade velat, för jag gillar verkligen sånt. Psp har jag, + en annan version av nåt, vet ej vad den heter, fått av min svärson..han är en stor hejjare på allt vad data å redigeringar å sånt å göra. Skitsnygg bild juh.. blir kul å se mer av vad du gjort/gör.

hahahaha, så jag skrämde dej me musiken..hihi;-)
Inte meningen, men jag kan nästan se de framför mej, hehehe.. följde stolen me då du lättade vid datorn??? hehehe.
nee, skojja bara.

Nu har jag å Sara bakat, 2sorters bröd saffransbullar och smörbulla.. inte bra, man går ju å provsmakar hela tiden, not najs, inte för magen iaf.
men den ska ju underhållas..hehe.

Hoppas du får en fin kväll, snart ska vi ut å gå me tjejerna..kram Helén.

http://helanshala.blogspot.com

 
Eva

Eva

28 november 2008 06:28

Jisses, vilka fina bilder du har gjort. Verkligen fint diplom som du har fått.
Så du är helt färdig med din kurs nu.
Kram

http://hemmahoslillamig.blogspot.com

 
Anki Enbom

Anki Enbom

28 november 2008 19:02

Hej vännen
Ang min furminator så har jag inte hört ngt ännu från dem. Jag beställde den 16 nov och i mailet står de att de hör av sig när varan är skickad. Fick du vänta länge på din?
Kram och önskar dig en trevlig fredagskväll

http://www.ankiskatter.blogg.se

 
Gunilla

Gunilla

28 november 2008 23:09

Jag håller nog med dig Marketta, att det var den fulaste Adventsljusstake jag har sett. Den skulle jag ALDRIG köpa. I dag har jag försökt att julpynta lite iaf. Satt upp lite julgardiner och "julbollar" har försökt att hitta sådana på nätet men har inte hittat det. Svårt att förklara riktigt hur dom ser ut. Får nog ta kort på dom jag har istället, och sätta in på min blogg. Tycker dom är riktigt fina :) Finns i färgerna: rött, blått, grönt, lila och vitt. Finns att köpa hos Clas Ohlssons.
Ha en trevlig första Advent.

Kram/Gunilla

http://gunillaskatter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards