Colliekompisarna

Alla inlägg den 22 juli 2012

Av Marru - 22 juli 2012 23:41

Tänk att det redan har gått ett år efter den hemska händelsen i Norge. Känns som om det inte var alltför länge sen. Det kanske beror på att det inte var så länge sen dom visade från rättegången på tv. Jag förstår inte hur en människa kan inbilla sig ha rättigheter att ta livet av en massa människor. Ja, inte fast det  bara hade varit en, så har man ju ingen rätt och ta livet av en person. Ja, det var nåt hemskt. Det är bara och hoppas att det inte dyker upp en till idiot. Fast idioter finn det ju gott om av alla det slag.


From nästa år skall jag sluta och lita blint på alla människor jag möter. Jag har ju den egenskapen att jag alltid tror det bästa om en person när jag möter den. Istället för att som nu lita fullt ut på en person kommer dom hädanefter få visa att dom förtjänar mitt förtroende. Jag har alldeles för många gånger trott bra om en person, medans maken har redan från början sagt att den där personen är inte att lita på. Och återigen så har han ju visat sig ha rätt då. Det var inte första gången. Fast den här gången var ju inte maken ensam om att säga det, utan det var flera som sa att den personen inte var nån att lita på. Fast å andra sidan, när det gäller hans egna bekanta så är han mer blåögd på den fronten. Han har blivit rejält blåst av en del personer som jag i sin tur har sagt att det där var inte mycket och hänga i julgran. Så då är vi väl kvitt på den fronten. Och båda två har vi förhoppningsvis lagt dessa personer bakom oss.


Men till nåt mycket roligare, vädret tex. Vi är inne i kärringveckan nu, och vädret skulle väl egentligen vara det sämsta tänkbara. Det är länge sen vi har haft så här bra väder som vi har nu. Inte en droppe regn på flera dagar nu. Eller så måste jag helt enkelt komma ihåg fel.


Eftersom det vart så fint väder så blev det en extra agilityträning idag. Jag har kommit på ett knep på hur jag får bra fart i slalomet med Lizzie. Men det gäller ju hålla den där farten på tävling också, och där är det värre. Men alla fall på träningen så står jag en bra bit ifrån slalomet. Lattjar med henne och klappar på fickan där jag har godisburken och säger "vad har mamma här, vad har jag i fickan"  . Till slut så fick hon ju så bråttom att springa in i slalomet att det nästan vart startgropar efter henne   . Clara ville som vanligt inte göra nånting alls.


Sen tränade jag lydnad med Lizzie. Tog det vanliga, linförighet, läggande, inkallning och ställande. Allt gick kanonbra idag. Igår när jag tränade hemma så spelade det ingen roll vad jag sa åt henne så la hon sig varje gång. Men idag gick det bra.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards