Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 7 juni 2011

Årets första dopp!

Av Marru - 7 juni 2011 23:11

Jag började redan förra veckan fundera på om man skulle göra ett försök och doppa sig, men det vart ingen tillfälle till det förrän nu  . Fast jag gjorde det i smyg, när maken gick ut och rökte så hämtade jag min bikini. På med den och sen jeanskjol och blus och ut på promenad med systrarna. Det är egentligen våran morgonpromenad, men eftersom vi är lite sega på morgonen så hinner kl bli 10 innan vi kommer iväg. Nu var det bara och hålla tummarna att dagis inte var där på min badplats  . Dom är nästan dom enda som brukar vara där. Vilket sjå det måste vara och hålla reda på alla gungar så dom inte plumsar i sjön.


Men den här gången var det tomt där som det är oftast. Så först vadade jag ut en bit för att känna efter och det kändes ju hur varmt som helst, så det var bara av med kläder och i. Det var kanonskönt i vattnet. Men systrarna tyckte det var lite jobbigt när jag försvann ut i vattnet. Men inte tillräckligt jobbigt för att dom skulle följa efter mig. Hmmmm.....vad är det för vallhundar som släpper iväg en flockmedlem mitt ut i sjön   . Nej, istället så höll dom sig på behörigt avstånd. Man vet ju aldrig vad den där tokiga matte hittar på, kanske tom bär dom ut i sjön eller nåt annat galet.


 


När jag hade plaskat i vattnet ett tag så klädde jag på mig och gick upp för slänten och så fortsatte vi våran sk morgonpromenad.


En vy över ett blomsterhav ut mot sjön.


 

 
 
paula i pörtet

paula i pörtet

7 juni 2011 23:48

Hej, Blinka är inget roligt sällskap på stranden. Hon blir hysterisk när jag går o badar men vill inte bada själv, förstör väl frisyren kan jag tänka.
Vilka vackra vyer du visar
Kram

http://paulaz.se

 
Helén

Helén

8 juni 2011 20:47

Halloj.. usch, nu har jag varit usel å blogga å svara igen..=) Jag njuter ute med mitt slipande å målande..
Nedå, jag tänkte också så innan.. aldrig helt vitt, men.. vi kom överrens om att vi istället kunde ha färger på sånt vi ofta kan å vill byta ut, så då måste ju grunden vara vit.. å det kommer bli kanon!! Inte ska nu ALLT vara helt vitt, nee.. tillräckligt..sluttampen kommer väl snart, tapeterna kommer upp till helgen, sen får jag hoppas att min matgrupp är klar, så vi kan flytta in ordentligt.

Så härligt å ha egen liten badplats så nära.. det önska jag att jag me hade. För hundarnas skull åtminstone..helst i denna hettan så de får bada å svalka av sig då de vill.

Hoppas du å dogzen har de bra.. planer för sommarn? VI har iaf 1-2 utställningar.. första stora blir 17-18juli, tror jag de var.. hemma! Sen får vi se om jag får fason på lilleman..=))

Ha de bra..kram på er. Helén och flocken ♥

http://helanshala.blogspot.com

 
Astrid

Astrid

8 juni 2011 22:13

Så fina sommarblommor
Hoppas att det var skönt att bada

http://astridlarsson.wordpress.com

 
Anki Paulsson

Anki Paulsson

9 juni 2011 11:56

Vilken friskus du är Marketta :)
Inget för mig som tycker att det är för kalt på badhusen. Ville mest tala om att jag är tillbaka igen efter min låååååånga bloggsemester. Nu hoppas jag att blogglusten håller i sig länge.
ha de gott
kram

http://www.hampusmamma.bloggplatsen.se

 
Gunilla

Gunilla

10 juni 2011 00:54

Bara det är varmt i vattnet, är det ju skönt att doppa sig lite iaf.
Har inte badat ute på flera flera år nu.
Får se längre fram om jag och min dotter åker och badar ngt. Jag är ju inte så bra på att simma precis, men man kan ju doppa sig ändå.

Ha en bra helg

Kram/Gunilla

http://gunillaskatter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Söndag 28 april 22:19

Oj, vad man har frysit på rallylydnadstävlingar. Ok, idag var det ju inte lika kallt som förra helgen. Däremot blött. Förra helgen var jag till Strängnäs BK och dömde en mästarklass. Jag trodde att jag hade gjort en riktigt klurig bana med två stycke...

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards