Colliekompisarna

Alla inlägg den 19 februari 2023

Av Marru - 19 februari 2023 21:36

Länge har vi väntat, men nu är dom på gång och löper. Det är flera veckor sedan killara började bli intresserade av Chess. Så vi började med att ha dom avskilda åt när vi inte hade uppsikt över dom. Sen verkade som om det lugnade ner sig ett par veckor för de var inte nå intresserade av henne. Men för några veckor sedan satt killarna igång igen. Nu är det höglöp på gång. Så nu i helgen har vi turats om med promenaderna. Igår tog jag killarna på långpromenaden, och tjejerna fick gå med husse. Idag tog jag tjejerna, och killarna fick gå med husse. 

 

Det har varit strålande solsken i helgen. Men idag var det lite blåsigt på promenaden. Få se vad det blir för väder kommande vecka. Det har ju lovats lite minusgrader. Skall väl komma ner nåt slask också.

 

           

Av Marru - 19 februari 2023 19:42

Kom på att jag glömt och skriva om den fantastiska revyn jag var på i förra veckan. Det var väl pga EFIT-dagen. Det har ju varit uppehåll i ett par år med revyn pga pandemin. Så den var verkligen efterlängtad. De är verkligen proffsiga det där gänget. Det har försvunnit en del personer under resans gång, och det har kommit nya istället. Alldeles för pandemin så fick de påfyllning från Smébacken och Söderbärke. De hann vara med på en revy före pandemin. 

 

De har så otroligt bra röster också. Sketcherna var också riktigt roliga med stadsbor som besöker ett kafé på landet, och tror att man kan beställa annat än vanligt kaffe. Dagen efter skulle de äta bondfrukost, som dom hade tolkat till Bond frukost. Eller en sketch om Djurås 2 padelhallar, där det skulle vara en kurs i padel, och det dyker upp en dam med en paddel   .

 


 
 
   

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards