Colliekompisarna

Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Marru - 6 februari 2009 17:06

Ja, äntligen är det fredag och man har en ledig helg framför sig. Idag så kom ju snön, men det blev ju inte mycket till oväder. Men störde lite alla fall. Imorse blev det 3 turer till Smedjebacken för mig, sen blev det en liten rast för jag skulle följa med till Fredriksberg en vända. Det var en ganska behaglig tur. Man kunde lulla fram på vägen i sakta mak. Man hann fram i tid fast man bara åkte 60-70 hela vägen. Nånting som var lite jobbigt var att den turen på dan kör ut mjölken till Fredriksberg. Det är tack och lov den enda turen som gör det, och den turen körs för det mesta av chaufförer som bor i Fredriksberg, de har bussen där och startar därifrån på morgonen och de kör 2 turer till Fredriksberg, och nåt annat i Ludvika under dagen. Nånting som verkligen kan bli spännande på vintern är att åka till Säfsens fritidsanläggning. Där fanns det en kiosk som skulle ha mjölk, nere i Fredriksberg fanns det en kiosk till som skulle ha mjölk, och resten skulle till Konsum. Ja, har då aldrig hört att man kör mjölk med buss till affärerna *S*. Men nån gång skall ju vara det första.


Vi hade en liten paus i Fredriksberg så då var vi in till ett cafe och fikade. Tror det hette Vildmarkscafet eller nåt. De hade den fluffigaste semla jag nånsin ätit :-o. Själva bullen var fluffig och stor. Grädden kändes också väldigt lätt. Fast jag tyckte kanske att det var lite lätt smak av smördet om bullen. Det är tydligen en holländare som äger cafet, och de har visst haft problem med att få till semlorna. De gör dom själva. Kanelbullarna var bautastora, skulle tagit en sån istället för semlan. Om jag får tillfälle och åka dit igen nångång skall jag absolut smaka en av deras kanelbullar.


Nästa vecka skall jag alla fall starta från hemmaplan hela veckan. Skall bli skönt. Tre pass som är delade, men jag får ju vara hemma under pausen så det är inte helt fel.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards