Colliekompisarna

Alla inlägg den 1 september 2009

Av Marru - 1 september 2009 23:31

Nu har jag gjort en bild med min stjärna i, den här var kanonkul och göra, och jag blev jättenöjd med den. Denna är ett veckotema på SkaGras animationskul.


Av Marru - 1 september 2009 22:19

Idag har vi varit till brukshundsklubben på tisdagsträning. Vi är ett gäng som samlas där på tisdagarna innan den ordinarie tisdagsträningen börjar. Alla är såna som har gått Hund i Hand tidigare. Vi var där lite tidigare än dom andra, så jag gjorde en bana med dom hindrena som Lizzie inte ville ta på förra agilitytävlingen. Sen sprang vi runt på den. Förstår inte varför Lizzie inte ville ta balansen på tävlingen när hon idag inte hade några som helst problem med den. Däcket tog hon nästan varje gång idag, på tävlingen så sprang hon förbi vid sidan. Tunneln som var lite tung för veckan pga regn tränade vi på också, hon ville ju inte springa genom den heller. Men med lite godis när man kommer ut från tunneln så går det fort framåt.


Sen har vi ju gungan, den går fortfarnade långsamt, men hon går ju på den. Farten kommer väl med tiden, och än har vi inte bråttom. När vi sprungit där ett tag så blev det dags för fika. Det är så skönt och sitta och bara slappa lite. Det blev ingen platsliggning för oss den här gången. Imorgon är det då tävling som gäller.

Av Marru - 1 september 2009 01:04

Ja, då vart den en liten bild idag också. Det är spännande med dessa engelska tutar. Man börjar med dom och så tänker man att det här ser ju helt galet ut. Men envisas man bara ända till slutet, så blir det alla fall rätt till slut. Den här bilden är från en grupp som heter The PSP Fun Group. Det är egentligen en Winnigrupp från början, men så hände det nåt i våras så det blev en egen grupp. Det är alla fall ett par i den gruppen som gör otroligt fina och roliga tutar.


Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards